Aalborg Øst Road Runners

Salomon rygskjold finder du her

Gå vinteren og endnu vigtigere skiferien i møde med et Salomon rygskjold, som er din sikkerhed for ikke at komme galt afsted, når du står på ski.

Søg om et lån med Lendo

Hvis du er på udkig efter et lån, er det altid en god ide at sammenligne lånetilbud fra forskellige banker. Dette kan du gøre med Lendo, hvor du kan få lånetilbud fra op til 17 banker og långivere. Ansøg her.

BOXIT - et professionelt firma

Skal du snart til at flytte? Så vælg BOXIT som dit flyttefirma. Tag et kig på hvor let det er med BOXIT som flyttefirma lige her. 

Glutenfri Øl

Hos Løvegården, kan du nemt finde glutenfri øl fra flere forskellige bryghuse lige her.

Generalforsamling 2024

Generalforsamling afholdes 22. januar 2024 kl. 19 i klublokalet. Tilmelding foregår i klublokalet.

Løb med os

Du er meget velkommet til at komme og løbe med os for at se om det kunne være noget for dig. Se hvornår vi træner og hvor vi mødes.

Aalborg Øst Road Runners

Aalborg Øst Road Runners Club er en Atletik - løbeklub i Aalborg Øst med medlemmer fordelt over alle aldre, køn, evner og ambitionsniveauer. Vi lægger vægt på varieret og givende fællestræning - og vi hygger os, gør vi.

Vi har træningssamlinger flere gange om ugen ledet af kompetente trænere. Vi har træningshold for alle, og vi sørger for at alle får et udbytte af træningen og at ingen kommer til at løbe alene.

Vi deltager i stævner og motionsløb  En del af vores medlemmer deltager i motionsløb for at teste formen, se resultaterne af sine anstrengelser, nå bestemte tider eller sætte personlige rekorder. Vi deltager også i stævner og mesterskabsløb under atletikforbundet.

Vi laver også andet - fester, motionsløb, fællesture - you name it...  Det hele skal ikke gå op i træning. Kom og vær med.

Aktiviteter

Juli
Lør
20
Træning ungdom
Hele dagen
Tornhøj Idrætscenter
Ungdom
Lør
20
Træning
10:00 - 12:00
Tårnhøj idrætsanlæg
Masters
Lør
20
Træning voksne
21:00
Tornhøj Idrætscenter
Voksne (↑18 år)
Man
22
Træning voksne
17:00
Tornhøj Idrætscenter
Voksne (↑18 år)
Man
22
Træning
17:00 - 19:00
Tårnhøj idrætsanlæg
Masters

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder