Klubnyheder

mail til mig, sendt videre til alle

15.11.2023

Kære Esben, 

 

Jeg henvender mig for at informere jer om vores sportslegat for Bermann & Rosenberg, som nu har åbent for ansøgninger til 2024. Derfor får i nu muligheden for at tilbyde jeres medlemmer at søge vores sportslegat.

 

Bermann & Rosenbergs Sportslegat er dedikeret til at støtte og fremme talentfulde atleter i deres sportskarriere. Dette legat, på 4.000 kr., er åbent for sportsudøvere inden for alle discipliner og færdighedsniveauer, der søger økonomisk støtte til at nå deres fulde potentiale.

 

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Bjørk Nørremark, en fremragende atlet inden for længdespring, var modtageren af legatet i 2023. Hendes engagement og dedikation til sporten illustrerer præcis den form for passion og stræben efter fortræffelighed, som Bermann & Rosenbergs Sportslegat ønsker at anerkende og belønne. Læs mere om historien på - https://www.billige-fodboldrej...

 

For at sikre, at dine medlemmer ikke går glip af denne chance, foreslår vi, at I deler informationen om legatet via jeres hjemmeside eller sociale medier. De fleste vi henvender os til, vælger at dele informationen på deres hjemmeside og hvis I ønsker billede materiale til hjemmesiden, kan dette findes på Bermann og Rosenberg Sportslegat.

 

Ansøgningsfristen for det kommende år er sat til den 1. april 2024, og ansøgere er inviteret til at søge via vores ansøgningsportal billige-fodboldrejser.dk/bermann-rosenbergs-sportslegat/.

 

Vi ser frem til at se, hvilket nye talent dette legat kan hjælpe i det kommende år.

 

Bedste hilsner

Daniel Jensen

Bermann & Rosenbergs Sportslegat